Logo

Nieuwe jeugdcoördinator (TVJO) Dries

Graag willen we jullie voorstellen aan onze nieuwe jeugdcoördinator vanaf volgend seizoen 2023-2024, Dries Tits.

Dries is 33 jaar en afkomstig uit ons eigen dorp, momenteel is hij woonachtig in Spalbeek. Dries heeft tijdens zijn jeugdjaren in onze eigen club gespeeld en trainde in het verleden al enkele van onze jeugdploegen. Hij treedt hierbij ook in de voetsporen van zijn vader, Bruno Tits, die zelf in een ver verleden jeugdcoördinator was bij SKR.

Na dit seizoen hangt Dries zijn eigen voetbalschoenen aan de haak en zal hij de fakkel van TVJO overnemen van David Christiaens. David zal zich vanaf dan volop toespitsen op zijn functie als voorzitter.

We zijn dan ook erg blij dat Dries ons jeugdteam komt versterken!

Als jeugdcoördinator zal Dries verantwoordelijk zijn voor het reilen en zeilen van de jeugdafdeling van onze voetbalclub. Hij zal instaan voor de organisatie en van trainingen, wedstrijden en tornooien voor onze jeugdspelers. Ook zal hij fungeren als aanspreekpunt voor ouders, jeugdleden en trainers en zal hij hen begeleiden en ondersteunen bij vragen en problemen.

We wensen Dries dan ook veel succes en plezier in zijn nieuwe functie en hopen op een succesvolle samenwerking met alle betrokkenen.