Logo

Nieuwe voorzitter David

Met ingang van het nieuwe jaar treedt een nieuwe voorzitter naar voor bij vierde provincialer SK Rummen.

Huidig voorzitter Johan Droogmans geeft de fakkel door aan David Christiaens.

Voor de mensen die David nog niet kennen … David Christiaens(39) speelde in het begin van zijn carrière enkele seizoenen voor (toen nog) KSK Rummen en sloot zijn voetbalcarrière er ook af in het seizoen 2016-2017. Daarna nam hij de taak van jeugdcoördinator voor zijn rekening. Wat toen met 43 jeugdspelertjes verdeeld over 5 ploegjes begon, is momenteel uitgegroeid tot een werking van om en bij de 130 spelers, 11 jeugdploegen in competitie en een team van 16, deels gediplomeerde, trainers. David neemt zelf als gediplomeerd trainer elk jaar de coaching van een jeugdploeg voor zijn rekening.

Zijn volgende hoofdstuk wordt de rol van voorzitter, waar hij voor de volle honderd procent gaat!

De nieuwe voorzitter en zijn team focust zich vooral op de verdere uitbouw en behouden van zijn jeugdspelers. Het eerste elftal zo snel mogelijk terug naar 3de provinciale tillen om dan een stabiele 3de provincialer te worden met doorstroming van eigen jeugd behoort ook tot de prioriteiten. Er is een goede lichting op komst maar we geven onze jeugdspelers de tijd om te groeien.

SK Rummen is een sportvereniging die bruist als nooit te voren, dat te danken is aan de bestuursleden van de laatste jaren. Maar ook aan de vrijwilligers die de club rijk is. Een familiale club waarin iedereen tot zijn recht komt en plezier beleeft tijdens het uitoefenen van zijn/haar favoriete sport of de randactiviteiten die hiermee gepaard gaan.

Toch zijn wij altijd opzoek naar gemotiveerde mensen om onze club uit te breiden, vrijwilligers voor het onderhoud van onze pleinen, hulp in de kantine alsook mensen die zich geroepen voelen om onze jeugdploegen te helpen coachen.

Wil je graag je steentje bijdrage op of naast het veld? Neem dan zeker contact op met onze nieuwe voorzitter via info@skrummen.be!