Logo

Promo carnaval

Op 2 april was het carnaval in Rummen, maar dit jaar was er echter iets bijzonders aan de hand. SK Rummen, besloot om mee te doen aan de reclamestoet.

Voor de eerste maal ooit nam SK Rummen deel aan de reclamestoet, dit was een unieke gebeurtenis die niet snel zal worden vergeten. Het team had zijn wagen versierd met de kleuren van de club, geel en zwart. Het vrijwilligers team en enkele spelertjes van SK Rummen, gekleed in hun wedstrijdtenues waren paraat om hun club te promoten. De sfeer was uitbundig.

De deelname van SK Rummen aan de reclamestoet was niet alleen een feestelijk evenement, maar ook een kans om de lokale gemeenschap te laten zien wat de club te bieden heeft. SK Rummen wil graag de banden met de gemeenschap versterken. Door mee te doen aan de reclamestoet liet de club zien dat het niet alleen om voetbal draait, maar ook om het samenbrengen van mensen en het creëren van een gezellige sfeer.

De deelname van SK Rummen aan de reclamestoet was dan ook een groot succes. De club kreeg veel positieve reacties van de toeschouwers. SK Rummen heeft laten zien dat het meer is dan alleen een voetbalclub.